Wie zijn wij

Buurtpreventie is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door bewoners van Almere Haven. Deze vrijwilligers, zowel mannen als vrouwen, zetten zich in voor een Schoon, Heel en Veilig Almere Haven. Dit gebeurt in samenwerking met de gemeente Almere, de politie en onze wijkagenten. Dat deze combinatie een goede zet is geweest heeft zich inmiddels al meerdere keren bewezen.

De vrijwilligers zijn goed herkenbaar aan de gele hesjes met daarop ‘Buurtpreventie’. U ziet dus direct wie u kunt aanspreken voor eventuele klachten en/of problemen.

Serieus? Jazeker, maar ook met veel enthousiasme en een dosis humor. Want als vrijwilliger van buurtpreventie wil je boven alles ook met veel plezier je taak uitoefenen. En dat vinden wij van buurtpreventie Almere Haven heel belangrijk!

Kijk ook eens op: https://veilig.almere.nl/veilig/buurtpreventie/ of https://mensenmakendestad.almere.nl/initiatieven-in-almere-haven/

 

Trainingen en Cursussen

Door middel van trainingen en cursussen proberen wij als buurtpreventieteam bekwaam in de wijken actief te zijn.

Zo hebben aantal leden van buurtpreventie haven een cursus reanimatie + AED  gevolgd. Het resultaat is dat iedereen zijn certificaat heeft gehaald.

Maak jouw eigen website met JouwWeb