Waaks Almere Haven

Als hondeneigenaar loop je dagelijks, vaak op gezette tijden op straat en ken je je eigen wijk goed. Daardoor herken je ook sneller verdachte situaties, zoals personen in de tuin van de buren terwijl deze van huis zijn. Of personen die opvallend in auto’s of woningen kijken. Daarom vragen wij jou als hondenbezitter om de ogen en de oren van jouw wijk te zijn en mee te doen aan Waaks!

Waaks is een samenwerkingsverband tussen gemeente, politie en de hondenbezitters. Wij vragen jou om extra alert te zijn op verdachte situaties tijdens het uitlaten van jouw hond en deze situaties te melden. Wij verwachten niet dat je zelf ingrijpt bij een verdachte situatie, maar wel dat je de politie belt. Jouw eigen veiligheid staat uiteraard voorop.

De initiatiefnemers van Buurtpreventie Almere Haven en StraatApp Almere Haven willen graag een verbinding maken met jou als Waaks deelnemer. Om dit te bewerkstelligen hebben zij voor elke wijk een aparte Waaks Haven App groep aan gemaakt waarmee je in direct contact staat met Buurtpreventie en StraatApp.

Ben je een trotse hondeneigenaar, maar heb je je nog niet aangemeld als Waaks deelnemer? Doe dit dan snel door hier te klikken.

Ben je al Waaks deelnemer en wil je je ook aanmelden voor de WaaksApp groep? Klik dan hier.

Maak jouw eigen website met JouwWeb