StraatApp Almere Haven

De StraatApp groep is een app waar jij je als bewoner van Almere Haven in kan laten toevoegen. Bijna elke straat heeft zijn eigen StraatApp groep, waarin jij en je buren elkaar snel op de hoogte brengen van direct urgente en verdachte zaken in jouw straat.

 

Almere Haven telt zo'n 70 StraatApp groepen. Deze groepen worden beheerd door twee beheerders, Rebecca en Dave Roelvink. Hierdoor kan er snel geschakeld worden bij calamiteiten. Met één melding bereik je niet alleen jouw straat, maar worden ook aanliggende straten geïnformeerd. Zo is de pakkans groter en de melding effectiever.

 

Om duidelijkheid te scheppen over hoe de StraatApp groep gebruikt dient te zijn spelregels nodig. De korte spelregels hebben wij als volgt omschreven:

Maak er geen chatbox van, maar meld hier direct urgente en verdachte zaken die niet normaal zijn in uw straat. Ook kunt u in de App groep melding maken van inbraken of diefstal.

De uitgebreide spelregels vindt u rechtsboven op deze pagina.

 

Wil jij helpen jouw straat een stukje veiliger te maken?

Meldt je dan nu aan via het aanmeldformulier of stuur een mail naar straatappalmerehaven@gmail.com. Vermeld in de mail je naam (voor- en achternaam), straat en huisnummer, mobielnummer en e-mailadres zodat wij jou een bevestiging kunnen sturen van jouw aanmelding.