Facebookpagina StraatApp Almere Haven bestaat twee jaar

Gepubliceerd op 4 maart 2017 om 21:57

4 maart 2017 wat het alweer twee jaar geleden dat wij, naast de mobiele StraatApp groepen, gestart zijn met de Facebookpagina 'Straatapp Almere Haven'.

De Facebookpagina telt op dit moment bijna 3400 leden, waarmee we de grootse Facebookpagina van Haven zijn en dus een groot bereik hebben. Wij zijn er trots op dat er al 3400 mensen zijn die zich in willen zetten voor en geïnteresseerd zijn in wat er in Almere Haven gebeurt.

De pagina is in eerste instantie opgezet om niet urgente meldingen te posten, zoals vermiste huisdieren, gevonden sleutels en/of zaken die bewoners van Almere Haven als storend ervaren. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan vuildumping, parkeer overlast en hondenpoep.

De afgelopen twee jaar heeft de pagina zich ook steeds meer ontwikkelt tot een sociale pagina. Er worden steeds meer leuke evenementen, projecten en goede doelen onder de aandacht gebracht die door en voor Havenaren worden georganiseerd.

Elk jaar wordt er rond september/oktober een fotoverkiezing "Almere Haven op z'n mooist" georganiseerd. Dit is inmiddels al een echte traditie geworden. Iedere Havenaar mag een foto aanleveren waarvan hij of zij vindt dat die Almere Haven op zijn mooist laat zien. Een door de beheerders gevraagde jury kiest een winnaar uit alle inzendingen. De winnaar ontvangt van de beheerders van de Facebookpagina 'StraatApp Almere Haven" een taart met zijn/haar foto er op. Ook wordt de winnende foto een jaar lang als banner gebruikt voor de pagina.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb